K900 ÄR NY, MEN DET ÄR INTE VI.

Kanske känner du oss bättre än du tror. Våra eldstäder har värmt Sverige i femtio år och våra spiskassetter är landets mest sålda. Nu lanserar vi en helt ny braskamin med större glasytor än någonsin tidigare, så att du får en ännu större upplevelse av elden. Typiskt Keddy.

Nyhet! K900. En flexibel kärleksförklaring till elden.

K900 är vår senaste braskamin. Den kombinerar den senaste förbränningstekniken med en design som verkligen framhäver elden. Glasytorna är extra tilltagna och du har möjligheten att anpassa utseendet med tillbehör som läderhandtag och en borstad, rostfri glaslist. Dessutom finns den i två olika höjder och i ett exklusivt täljstensutförande.

K900 TÄLJSTEN.

K900 med en exklusiv omramning i tjäljsten som drar full nytta av materialets värmelagrande egenskaper. Den höga varianten kan dessutom utrustas med ett extra värmemagasin för att du ska få ännu större nytta av braskaminen som värmekälla.

Läs om K900 hög » Läs om K900 låg »

K900 hög modell.

En eldstad med dörr i gjutjärn tillsammans med panoramaglas som ger dig en större upplevelse av elden. Den här modellen kan även levereras med extra värmemagasin för dig som vill få ännu större nytta av braskaminen som uppvärmningskälla. Välj mellan vit och svart lack. Läs mer om K900 hög »

K900 låg modell.

Samma konstruktion med dörr i gjutjärn och med panoramaglas som visar mer eld än någon annan braskamin i vårt sortiment. De smidiga måtten gör att K900 i låg modell passar i de allra flesta rum. Välj mellan vit och svart lack och anpassa utseendet med våra tillval. Läs mer om K900 låg »

Tre serier som gör sortimentet komplett.

K700 och K800 är braskaminer som står stadigt på samma arv som gett oss inspirationen till K900. Svenskt gjutjärnstradition, modern formgivning och innovativ teknik är grundstenarna i dessa tre serier utvecklade för dig som vill ha en braskamin med karaktär.

K700

K700 är den minsta braskaminen i vårt sortiment. Men det hindrar oss inte från att tillverka den i genuint gjutjärn, med en självstängande lucka och 20 års garanti som standard. För även små braskaminer förtjänar hög kvalitet. Något som inte minst visar sig i verkningsgraden, som är 80 procent. Läs mer om K700 »

K800

K800 är designad av prisbelönade Formacy Design, med inspiration från modern inredning och vardagliga objekt som lampor och vinglas. Eftersom konstruktionen är formgjuten kan vi kombinera exakt den design vi vill ha med den hållbarhet och karaktär som bara gjutjärn kan ge. Läs mer om K800 »

Ett genuint hantverk.

Vi envisas med att tillverka våra spiskassetter i rent gjutjärn, trots att det finns både enklare och billigare sätt. Anledningarna är flera. Gjutjärn är en effektiv värmeledare som ger snabb uppvärmning samtidigt som det har bra värmelagrande egenskaper. Genom att förena svensk gjutjärnstradition, modern formgivning och innovativ teknik skapar vi braskaminer och spiskassetter som inte liknar några andra.

20 års garanti ingår. Typiskt Keddy.

Våra eldstäder är designade och tillverkade för att värma dig genom hela livet. Gjutjärn är slitstarkt och har egenskaperna som krävs för att tåla extrema temperaturväxlingar. Tillsammans med en noggrann produktion betyder det att våra eldstäder håller både formen och effektiviteten år efter år. Det är också därför du får hela 20 års garanti på alla gjutjärnsdelar när du väljer en braskamin från Keddy.

Det är enkelt att hitta din närmaste återförsäljare.

Våra certifierade återförsäljare är specialister på braskaminer och hjälper dig med allt som rör din installation.

Hitta din återförsäljare