NYHET! K600-SERIEN.

Vad gör ett hem storslaget? Vi tror att det är den sammanlagda summan av alla detaljer. Därför har vi tänjt på designens gränser i vår nya K600-serie. Allt för att skapa ett mäktigt visuellt intryck, i en nättare kropp. Och resultatet är inte mindre, utan större. Mer eldinsyn, mer yta i bostaden och mer hänsyn för detaljerna.

Design och hantverk.

K600 är en svensktillverkad braskamin som framhäver naturens element – med ett formspråk hämtat från klassisk skandinavisk möbeldesign. Det stora panoramaglaset omsluter eldstaden i gjutjärn – i 160 grader – och gör lågorna synliga från rummets alla vinklar.

K600 täljsten.

Den vackra täljstenen har en bättre värmelagrande förmåga än många material och är eldfast, tålig och stilsäker.

Läs om K600 hög » Läs om K600 låg »

K600 hög.

I sitt grundutförande finns K600 både i en hög och en låg modell. Den högre varianten kan kompletteras med extra värmemagasin för ännu bättre värmelagring. Båda storlekarna finns i täljsten och svart lack. Läs mer om K600 hög »

K600 Låg.

Mer eld på mindre yta. De smidiga måtten på den lägre K600 gör att den passar i de allra flesta rum. Läs mer om K600 låg »

TVÅ SERIER SOM GÖR SORTIMENTET KOMPLETT.

K700 är en braskamin som står stadigt på samma arv som gett oss inspirationen till K900. Svensk gjutjärnstradition, modern formgivning och innovativ teknik är grundstenarna i dessa två serier utvecklade för dig som vill ha en braskamin med karaktär.

K700

K700 är den minsta braskaminen i vårt sortiment. Men det hindrar oss inte från att tillverka den i genuint gjutjärn, med en självstängande lucka och 20 års garanti som standard. För även små braskaminer förtjänar hög kvalitet. Något som inte minst visar sig i verkningsgraden, som är 80 procent. Läs mer om K700 »

K900

I sitt grundutförande finns K900 både i en hög och en låg modell. Den högre varianten kan kompletteras med extra värmemagasin för ännu bättre värmelagring medan de smidiga måtten på den mindre storleken gör att den passar i de allra flesta rum. Finns i svart lack. Läs mer om K900 »

Ett genuint hantverk.

Vi envisas med att tillverka våra spiskassetter i rent gjutjärn, trots att det finns både enklare och billigare sätt. Anledningarna är flera. Gjutjärn är en effektiv värmeledare som ger snabb uppvärmning samtidigt som det har bra värmelagrande egenskaper. Genom att förena svensk gjutjärnstradition, modern formgivning och innovativ teknik skapar vi braskaminer och spiskassetter som inte liknar några andra.

20 års garanti ingår. Typiskt Keddy.

Våra eldstäder är designade och tillverkade för att värma dig genom hela livet. Gjutjärn är slitstarkt och har egenskaperna som krävs för att tåla extrema temperaturväxlingar. Tillsammans med en noggrann produktion betyder det att våra eldstäder håller både formen och effektiviteten år efter år. Det är också därför du får hela 20 års garanti på alla gjutjärnsdelar när du väljer en braskamin från Keddy.

Det är enkelt att hitta din närmaste återförsäljare.

Våra certifierade återförsäljare är specialister på braskaminer och hjälper dig med allt som rör din installation.

Hitta din återförsäljare