NYHET! K600 hög

De gedigna materialen, som handtag i ljus ek, gör K600 till en självklar del av ett modernt hem. Välj mellan två olika höjder och anpassa kaminens utseende efter din smak, i ytskikt och exklusiva tillval.

K600 hög Svart
K600T hög Täljsten

Mer eld.

För att framhäva elden är K600 utrustad med ett stort panoramaglas som ger fri insyn till brasan oavsett var i rummet du befinner dig.

bra effektivitet.

K600 är en av marknadens effektivaste kaminer. Verkningsgraden är över 80%. Samtidigt gör värmemagasinet (tillval hög modell) att värmen stannar kvar upp till 6–8 timmar efter att du slutat elda.

HANDSYTT LÄDERHANDTAG.

Det rejäla, handsydda handtaget i läder är en detalj som förstärker kaminens genuina intryck. I sitt standardutförande levereras K600 med ljust ekhandtag, men som tillval finns det även i svart och konjaksfärgat läder.

sotfria glas.

För att framhäva elden är K600 utrustad med ett stort panoramaglas som ger fri insyn till brasan oavsett var i rummet du befinner dig.

SMIDIG STORLEK.

K600 är extra nätt och smidig till storleken, vilket gör den enkel att placera i bostaden. Utrymmet under eldstaden döljs av en dekorlucka, där du smidigt kan förvara exempelvis tändmedel.

Så här fungerar K600 hög

1

Primär, sekundär och tertiär förbränningsluft – från rummet eller utifrån – tillförs under eller från baksidan av kaminen.

2

Tilluften förvärms innan den tillsätts i eldstadens botten (tertiär), i ryggen (sekundär) och spolas över frontglaset (primär).

3

Eldstaden värms upp och konvektionsluft cirkulerar runt för att sedan föras ut i rummet via toppdelen.

4

Förbränningsluften justeras med spjällreglaget under eldstaden.

Brasfakta

Effekt
4–8 kW
Verkningsgrad
Ca 81%
Energideklaration
A+

20 års garanti.

Den helgjutna, tåliga konstruktionen gör att vi lämnar 20 års garanti på gjutjärnsdelarna.

REK CA PRIS K600 hög

Svart
42 990:-
Täljsten
49 990:-
TILLVAL BRUNT LÄDERHANDTAG
1 990:-
TILLVAL SVART LÄDERHANDTAG
1 490:-
TILLVAL INTEGRERING FÖR UTELUFTSSKORSTEN
1 995:-
TILLBEHÖR GOLVPLÅT SVART
1 190:-
TILLBEHÖR GOLVGLAS TRANSPARENT
1 690:-
Hitta återförsäljare