NYHET! K600 hög

De gedigna materialen, som handtag i ljus ek, gör K600 till en självklar del av ett modernt hem. Välj mellan två olika höjder och anpassa kaminens utseende efter din smak, i ytskikt och exklusiva tillval.K600 hög Svart
Se kaminen i 3D
K600T hög Täljsten
Se kaminen i 3D

Mer eld.

För att framhäva elden är K600 utrustad med ett stort panoramaglas som ger fri insyn till brasan oavsett var i rummet du befinner dig.

bra effektivitet.

K600 är en av marknadens effektivaste kaminer. Verkningsgraden är över 80%. Samtidigt gör värmemagasinet (tillval hög modell) att värmen stannar kvar upp till 6–8 timmar efter att du slutat elda.

HANDSYTT LÄDERHANDTAG.

Det rejäla, handsydda handtaget i läder är en detalj som förstärker kaminens genuina intryck. I sitt standardutförande levereras K600 med ljust ekhandtag, men som tillval finns det även i svart och konjaksfärgat läder.

sotfria glas.

För att framhäva elden är K600 utrustad med ett stort panoramaglas som ger fri insyn till brasan oavsett var i rummet du befinner dig.

SMIDIG STORLEK.

K600 är extra nätt och smidig till storleken, vilket gör den enkel att placera i bostaden. Utrymmet under eldstaden döljs av en dekorlucka, där du smidigt kan förvara exempelvis tändmedel.

TILLVAL/TILLBEHÖR

Se alla tillval och tillbehör till K600 hög
Så här fungerar K600 hög

1

Primär, sekundär och tertiär förbränningsluft – från rummet eller utifrån – tillförs under eller från baksidan av kaminen.

2

Tilluften förvärms innan den tillsätts i eldstadens botten (tertiär), i ryggen (sekundär) och spolas över frontglaset (primär).

3

Eldstaden värms upp och konvektionsluft cirkulerar runt för att sedan föras ut i rummet via toppdelen.

4

Förbränningsluften justeras med spjällreglaget under eldstaden.

Brasfakta

Effekt
4–8 kW
Verkningsgrad
Ca 81%
Energideklaration
A+

20 års garanti.

Den helgjutna, tåliga konstruktionen gör att vi lämnar 20 års garanti på gjutjärnsdelarna.

REK CA PRIS K600 hög

Svart
48 990:-
Täljsten
55 990:-
TILLVAL BRUNT LÄDERHANDTAG
1 990:-
TILLVAL SVART LÄDERHANDTAG
1 490:-
TILLVAL INTEGRERING FÖR UTELUFTSSKORSTEN
2 995:-
TILLBEHÖR GOLVPLÅT SVART
1 190:-
TILLBEHÖR GOLVGLAS TRANSPARENT
1 690:-
Hitta återförsäljare