Typiskt Keddy.

Eldstaden och den sprakande brasan ger ditt hem en känsla som ingen annan inredning kan komma i närheten av. Inte om du frågar oss i alla fall. Här har vi samlat inspiration som visar våra braskaminer, spiskassetter, murspisar och kakelugnar i sina rätta element. Dessutom har vi fyllt på med en hel del bra information till dig som vill köpa eldstad. Det är typiskt oss.

Allt du vill veta om spiskassetter.

Har du funderat på hur du kan få mer värme från varje brasa du tänder i din öppna spis? Då är en spiskassett en bra investering. Läs själv.

Fördelarna med spiskassett

Braskaminer för alla.

Vi har ett komplett sortiment av braskaminer. Oavsett om du bor litet eller stort, om du vill ha något som smälter in eller sticker ut.

Till våra braskaminer

En hel vedenskap.

Hur gör man egentligen för att elda enligt konstens alla regler? I den här filmen lär vi dig allt från hur du tänder brasan till vilken ved som är bäst.

Till filmen

Våra eldstäder är inte som de andra.

Det här är en film om vårt arv från den svenska gjutjärnstraditionen, och förklaringen till varför en eldstad som det står Keddy på inte är som någon annan.

Till filmen

Familjen som gjorde eluppror.

En eldstad är mer än mysig. Du som vill kan spara en hel del pengar på att låta brasorna värma ditt hus – särskilt om du har direktverkande el som familjen i det här exemplet.

Till artikeln