Spiskassetter

Spiskassetter

KEDDY SK1000/2000

Våra spiskassetter är tillverkade av genuint gjutjärn och passar alla typer av öppna spisar. Den rymliga eldstaden och det effektiva förbränningssystemet gör våra spiskassetter till effektiva uppvärmningskällor. Faktum är att våra nya spiskassetter är marknadens effektivaste när det gäller spisinsatser, med en verkningsgrad på 83 procent. Våra spiskassetter finns i fyra olika modeller och två storlekar. De senaste modellerna SK1000 och SK2000 har självstängande lucka.

Drömmen om en öppen spis

Våra spiskassetter passar alla typer av öppna spisar. En öppen spis är inte bara en värmekälla utan är också en snygg ”designmöbel” i hemmet. Med en spiskassett i din öppna spis gör du om din öppna spis till en effektiv värmekälla.

Eventuellt mellanrum mellan spiskassetten och väggen i din öppna spis kan enkelt fyllas ut med ett snyggt dekorgaller eller smidestäckgaller. Kassetten kan även frimuras. För att få bättre värmeavgivning kan du också installera ett varmluftsgaller i kupan på din öppen spis.

DETALJER

Den smäckra luckan är planslipad på insidan. Det gör att den sluter tätt och säkert – rent gjutjärn mot gjutjärn. Du behöver alltså inte oroa dig för packningar som slits ut med tiden. Vår nya spiskassett SK1000 och SK2000 har också en innovativ självstängande lucka som gör eldningen säkrare. Den helgjutna, tåliga konstruktionen gör att vi kan lämna 20 års garanti på gjutjärnsdelarna.