Kakelugnar
Keddy kakelugnar Christineberg dekor

Christineberg Dekor

CHRISTINEBERG MED DEKOR

Christineberg med dekor förenar nostalgisk design och modern teknik. Med anor och detaljer från 1700-talets gustavianska period, och en konstruktion utvecklad i samarbete med Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm är det här en kakelugn som ger uttryck för klassisk svensk hantverkstradition och en effekt i absolut toppklass. Christineberg är lätt att montera och placera – den passar lika bra mot en rak vägg som i ett hörn.  Med den blå dekorlinjen vid rensluckan förhöjs intrycket ytterligare.

 

BRASFAKTA

Effekt (kW) 10

Verkningsgrad (%) 86

Avsvalningstid (h) <24

Beräknad vid eldning med maximal effekt under 4 timmar.

 

24 TIMMARS EFTERVÄRME.

Kakelugnens avancerade konstruktion med värmemagasin av olivinsten ger oslagbart lång eftervärme upp till 24 timmar efter avslutad eldning.

KLASSISKA RUNDA FORMER.

Våra kakelugnar är inspirerade av 1700-talets vackra gustavianska design. Vi har tagit denna klassiska design ocjh skapat en modern kakelugn. Innanför kaklet hittar du ett förbränningssystem som är anpassat till dagens krav.

BÄST ENLIGT KONSUMENTVERKET.

Den höga verkningsgraden och den säkra konstruktionen gör våra kakelugnar till de miljövänligaste på marknaden enligt Konsumentverkets test.

86 PROCENTS VERKNINGSGRAD.

Fem meter långa värmekanaler maximerar effekten från varje brasa. Verkningsgraden är på hela 86 procent. I kombination med den långa avsvalningstiden innebär det att kakelugnen ger lång och jämn värme upp till 24 timmar efter avslutat eldning.

DETALJER SOM GÖR SKILLNAD.

Christineberg kommer med mässingsdetaljer som standard. Som tillval finns förnicklade detaljer och golvplåt. Vår kakelugn är också anpassad så att du kan koppla uteluft direkt till fröbränningen.

Rek UTPRIS Christineberg med blå dekor. 65.500:-

Hitta din återförsäljare här >

Relaterade produkter: