Braskaminer
Keddy braskamin K816

K816

K816 är designad av prisbelönade Formacy Design, med inspiration från modern inredning och vardagliga objekt som lampor och vinglas. Eftersom konstruktionen är formgjuten kan vi kombinera exakt den design vi vill ha med den hållfasthet och karaktär som bara gjutjärn kan ge.

Du kan anpassa din K816 kamin så att den matchar ditt hem. Välj mellan svart och grått gjutjärn. Eller så byter du ut materialet i sidopaneler och topp till värmelagrande täljsten.

K816 bygger på samma teknik som övriga modeller i K800-serien. Skillnaden är foten, som här utgörs av en rejäl sockel i gjutjärn.

Formskuret golvglas, golvplåt, kokplatta, uteluftsanslutning och dekorlucka finns som tillbehör.

 

Brasfakta:

Effekt (kW) 3-9

Verkningsgrad (%) 80

Keddy_K816_Gra

K816 grå.

K816 vit.

 

SJÄLVREGLERANDE SPJÄLL.

Det självreglerande spjället sätter en ny säkerhetsstandard för braskaminer i gjutjärn. Funktionen optimerar förbränningen och förhindrar övereldning.

100 % GJUTJÄRN.

K800 är en ren gjutjärnskamin som effektivt håller värmen och formen, år efter år.

PLANSLIPADE LUCKOR.

Den smäckra luckan är planslipad på insidan. Det gör att den sluter tätt och säkert – rent gjutjärn mot gjutjärn. Du behöver alltså inte oroa dig för packningar som slits ut med tiden.

SOTFRIA GLAS.

Förvärmd förbränningsluft spolas in i brännkammaren över det stora frontglaset. Kombinerat med dubbla sidoglas som ger bättre isolering minskar risken för sotbildning på braskaminens glas.

20 ÅRS GARANTI.

Den helgjutna, tåliga konstruktionen gör att vi lämnar 20 års garanti på braskaminens gjutjärnsdelar.

Rek UTPRIS K816
Gjutjärn, Svart eller Grå. 24.990:-
Gjutjärn Automatspjäll 26.990:-

TILLVAL:
Täljstenstopp 1.000:-
Täljstensomramning 2.000:-

Hitta din återförsäljare här >

Relaterade produkter: